Foto Adviesburo Harry de Wolff
Advies in euro
Huisstijl Adviesburo Harry de Wolff
Makelaardij
Makelaardij
Adviesburo
Adviesburo

Diensten van adviesburo Harry de Wolff

Naast advieswerk kunt u bij ons ook terecht voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Bij ondernemers in zowel de agrische sektor als het midden en klein bedrijf komen problemen voor, zakelijk, maar ook prive. Advieswerk is dan ook een boeiende tijdsbesteding!

Een greep uit onze advieswerkzaamheden.

Bedrijfsoverdracht, aandelenoverdracht, oprichten of beëindigen van maatschap of firma, begeleiding van starters en bedrijfsbeëindigers. Ook voor advisering bij bedrijfsverplaatsing (of uitkoop) door b.v. overheidsingrijpen kunt u bij ons terecht.

Verwerking administarties. 

Wij verwerken inmiddels de administratie van een groot aantal ondernemers in de agrarische sektor en het mkb en er zit nog steeds een forse groei in! Uiteraard horen hierbij de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een specialiteit van ons is het efficient inrichten en verwerken van uw financiele administratie.

Wij werken zelf met Account View (administratie) en Technow (IB en OB aangifte), maar kunnen van veel andere administratieve systemen koppelingen maken met onze administratie.

Topsporters. 

Een andere specialiteit is de hulp op financiéel en fiscaal gebied van prof topsporters en dan met name schaatsers, zowel langebaan als marathon. 

 

NEE verkopen staat wel in ons woordenboek, maar helemaal achterin!